Ardei colorati - Retete Culinare

Ardei colorati


Iti trebuie:
  • 16 ardei de diferite culori
  • 700 g carne tocata de pui
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • cimbru
  • 1/2 legatura patrunjel proaspat
  • 1/2 legatura marar
  • 1 ou
  • 3 linguri orez
  • 1 l suc de rosii
  • 2 lingurite de faina
  • 3 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli si cureti ardeii de seminte.
  2. Lasi ardeii la scurs pe un servetel de bucatarie.
  3. Intre timp amesteci carnea tocata cu oul, ceapa tocata marunt, verdeata, condimentele si orezul.
  4. Omogenizezi bine si lasi cateva minute la rece sa se intrepatrunda aromele.
  5. Se umplu ardeii cu compozitia de carne, se aranjeaza in cratita, se acopera cu apa clocotita, se presara cimbru uscat si macinat pe deasupra, sare grunjoasa, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc potrivit.
  6. In acest timp, se pregateste sosul de rosii.
  7. Se incinge uleiul intr-o craticioara, se adauga faina cernuta si sucul de rosii caldut.
  8. Se amesteca continuu sa nu se formeze cocoloase si, la final, se adauga cimbru, sare si piper.
  9. Se toarna apoi in cratita cu ardeii si se baga in cuptor sa scada.
  10. Pofta buna!

Ardei colorati

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ardei colorati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ardei colorati - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.