Tocanita cu ardei si piept de pui - Retete Culinare

Tocanita cu ardei si piept de pui


Iti trebuie:
  • 2 piepti de pui
  • 6-8 ardei
  • 5-6 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • boia picanta
  • sare
  • piper
  • 3 linguri pasta de ardei
  • oregano
  • o legatura patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pieptul de pui, tai bucati potrivite si il condimentezi cu boia dulce si picanta, sare si piper.
  2. Incingi uleiul si prajesti bucatile de piept de pui pana cand se patrund uniform.
  3. Dupa prajire, se scot si se scurg pe un servet absorbant.
  4. Intre timp, ardeii se spala si se curata de samburi, se taie felii potrivite si se calesc in uleiul de masline.
  5. Se adauga usturoiul taiat, pasta de ardei usor picanta, sarea si piperul.
  6. Dupa ce s-au facut ardeii, se adauga carnea de pui si oregano.
  7. Se baga in cuptor si se lasa sa se rumeneasca.
  8. Se servesc cu patrunjelul tocat marunt.
  9. Pofta buna!

Tocanita cu ardei si piept de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita cu ardei si piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Tocanita cu ardei si piept de pui" Tocanita cu ardei si piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
LUMINITA Nota: Retete de Tocanite - Nota MaximaRetete de Tocanite - Nota MaximaRetete de Tocanite - Nota MaximaRetete de Tocanite - Nota MaximaRetete de Tocanite - Nota Maxima Fara nota
EXCELENTA...




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.