Spaghete cu sos de rosii si piept de pui - Retete Culinare

Spaghete cu sos de rosii si piept de pui


Iti trebuie:
  • 400 g spaghete
  • 1 piept de pui
  • sare
  • piper
  • 130 g unt
  • cimbru uscat si macinat
  • busuioc verde
  • ulei pentru prajit
  • 250-300 g piure de rosii
  • o lingura miere
  • 125 g cascaval
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas se pune la fiert apa rece cu un praf de sare si putin ulei.
  2. Cand incepe sa fiarba se pun spaghetele si se lasa sa fiarba timpul indicat pe ambalajul acestora.
  3. Se spala pieptul de pui, se taie cubulete, care se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc in uleiul incins in prealabil.
  4. Dupa ce au capatat o crusta aurie, se scot in sita sa se scurga.
  5. Separat, se topeste untul, se adauga cimbrul, mierea si piureul de rosii.
  6. Se lasa sa clocoteasca si, dupa ce a scazut, se ia de pe foc.
  7. Dupa ce au fiert spaghetele se trec sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.
  8. Se trec spaghetele prin unt topit, se adauga bucatelele de pui si sosul dulceag.
  9. Se orneaza cu busuioc verde si cascaval.
  10. Pofta buna!

Spaghete cu sos de rosii si piept de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Spaghete cu sos de rosii si piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Spaghete cu sos de rosii si piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.