Fursecuri delicioase cu alune - Retete Culinare

Fursecuri delicioase cu alune


Iti trebuie:
  • 400 g faina integrala
  • 1 cana zahar brun
  • 200-250 g margarina pentru prajituri
  • 1 esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • 125 g fulgi de ciocolata
  • 120 g alune de padure
  • 3-4 linguri frisca lichida
Pregatesti asa:
  1. Se prepara un aluat fin din faina, untul lasat la temperatura camerei, zaharul, frisca lichida, un praf de sare si esenta de vanilie.
  2. Se amesteca bine dupa care se adauga usor fulgii de ciocolata si alunele macinate.
  3. Toate ingredientele se omogenizeaza cu ajutorul unui mixer pana se obtine un aluat tare.
  4. Se lasa la rece cateva ore, infasurat in folie de plastic.
  5. Dupa ce a stat la rece minim o ora se intinde pe planseta cu sucitorul si se taie forme preferate.
  6. Se asaza in tava tapetata cu hartie de copt si se baga in cuptor.
  7. Pofta buna!

Fursecuri delicioase cu alune

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri delicioase cu alune "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fursecuri delicioase cu alune - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.