Cotlet de porc in sos de vin - Retete Culinare

Cotlet de porc in sos de vin


Iti trebuie:
  • 1 bucata cotlet de pui
  • sare
  • piper
  • 8 catei de usturoi
  • cimbur
  • 200 g slanina afumata
  • 3 linguri ulei
  • 250 ml vin alb
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de porc, o cureti de eventuale pielite si o stergi cu un prosop de bucatarie pentru a elimina excesul de apa.
  2. Impanezi cotletul cu usturoi si felii de slaninuta afumata.
  3. Condimentezi cu cimbru, sare si piper.
  4. Se pune sa fiarba in apa clocotita aproximativ 40 de minute.
  5. Se ia spuma si se scoate in sita sa se scurgi.
  6. Se asaza intr-o tava termorezistenta, se stropeste cu ulei si cu vin si se baga in cuptor sa se rumeneasca.
  7. Se stropeste din cand in cand cu sucul din tava.
  8. Pofta buna!

Cotlet de porc in sos de vin

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet de porc in sos de vin "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Cotlet de porc in sos de vin" Cotlet de porc in sos de vin - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
alina Nota: Retete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota MaximaRetete de Paste - Nota Maxima Fara nota
foarte buna




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.