Supa cu rasol si cartofi - Retete Culinare

Supa cu rasol si cartofi


Iti trebuie:
  • 250 g ceapa
  • 400 g morcovi
  • 8 cartofi
  • 2 ardei grasi
  • o legatura marar
  • 6 oua
  • sare
  • piper
  • un rasol de vitel
  • 500 ml zeama de varza murata
Pregatesti asa:
  1. Speli bine bucata de carne, o cureti de eventuale pielite si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Spumezi ori de cate ori este necesar.
  3. Se spala legumele, se curata de coaja si se toaca marunt.
  4. Dupa ce ai inlaturat spuma de tot adaugi legumele taiate cubulete.
  5. Separat, intr-un ibric, se pun sa fiarba ouale.
  6. Lasi ouale sa fiarba tari.
  7. Dupa ce au fiert le lasi cateva minute in apa rece pentru a fi mai usor de curatat.
  8. Se verifica daca a fiert rasolul, se scoate, se curata de carne, care se taie cubulete si se pun inapoi in supa.
  9. Spre final se adauga zeama de varza.
  10. Supa se serveste cu ou fiert si se orneaza cu marar proaspat.
  11. Pofta buna!

Supa cu rasol si cartofi


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa cu rasol si cartofi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa cu rasol si cartofi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.