Pandispan cu ciocolata - Retete Culinare

Pandispan cu ciocolata


Iti trebuie:
  • 8 linguri faina
  • 8 linguri zahar
  • 8 oua
  • un praf de sare
  • 3 plicuri zahar vanilat
Pentru crema iti trebuie:
  • 6 galbenusuri de ou
  • sare
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 250 g zahar
  • 2 linguri faina
  • 500 ml lapte
  • 250 g unt
  • 2 lingurite whisky
  • 250 g ciocolata cu lapte
Pregatesti asa:
  1. Freci spuma albusurile cu un praf de sare.
  2. Dupa ce ai obtinut o spuma tare incorporezi usor zaharul si zaharul vanilat.
  3. Se freaca galbenusurile cu un praf de sare si se adauga treptat peste spuma de albusuri.
  4. Se adauga si faina cernuta si se incorporeaza usor sa nu se formeze cocoloase.
  5. Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie pentru copt.
  6. In acest timp, se pregateste crema.
  7. Se freaca galbenusurile cu sare, zahar si esenta de vanilie.
  8. Se adauga faina cernuta si laptele fierbinte.
  9. Se pun pe foc si se amesteca continuu.
  10. Dupa ce s-a intarit, se da de-o parte sa se raceasca.
  11. Se freaca untul spuma cu whisky si se omogenizeaza cu crema rece.
  12. Blatul se imparte, se pune un strat de crema, se acopera cu foaia de blat si se glazureaza cu ciocolata topita la baie de aburi.
  13. Pofta buna!

Pandispan cu ciocolata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pandispan cu ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.