Chiftelute cu dovlecei si telemea - Retete Culinare

Chiftelute cu dovlecei si telemea


Iti trebuie:
  • 3 dovlecei
  • 6 catei de usturoi
  • 70 g varza
  • 200 g smantana
  • 4 oua
  • 50 g unt moale sarat
  • sare
  • piper
  • 1 legatura mica marar
  • 125 g telemea de oaie
  • 150 g pesmet alb
  • 1-2 linguri faina
  • ulei pentru prajit
Pregatesti asa:
  1. Se curata dovleceii de coaja, se spala bine si se sterg cu un prosop de bucatarie.
  2. Se curata varza de foile exterioare si se da pe razatoare impreuna cu dovleceii.
  3. Se storc bine legumele date pe razatoare.
  4. Se curata usturoiul, se spaia si se piseaza.
  5. Se adauga ouale, telemeaua rasa pe razatoarea mica, faina, pesmetul, usturoiul, untul, smantana si mararul verde tocat marunt.
  6. Se framanta bine pana se obtine o compozitie foarte bine legata;
  7. Se formeaza chiftele, se trec prin pesmet si se prajesc in uleiul incins in prealabil.
  8. Se scot pe un prosop de hartie sa se scurga de grasime.
  9. Se orneaza cu frunzulite de marar verde.
  10. Pofta buna!

Chiftelute cu dovlecei si telemea


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute cu dovlecei si telemea "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute cu dovlecei si telemea - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.