Ciorba de cartofi cu piept de pui - Retete Culinare

Ciorba de cartofi cu piept de pui


Iti trebuie:
  • 1 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • 3 fire de praz
  • 1piept mare de pui
  • 300 ml smantana pentru gratit
  • zeama de la o lamaie
  • leustean uscat
  • patrunjel verde
Pregatesti asa:
  1. Pieptul de pui se pune la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Se spumeaza ori de cate ori este necesar lasand sa fiarba in continuare la foc mic.
  3. Dupa ce ati indepartat spuma definitiv, adaugati cartofii curati, spalati si taiati cubulete.
  4. Prazul se taie rondele si se adauga in oala de ciorba.
  5. Intre timp, se prepara smantana.
  6. Se amesteca cu sare, piper si zeama de lamaie.
  7. Patrunjelul si leusteanul se toaca marunt si se amesteca cu crema de smantana.
  8. Dupa ce au fiert legumele si carnea, se dau de-o parte si se adauga smantana.
  9. Se amesteca usor sa nu se formeze cocoloase si se serveste ornata cu patrunjel proaspat.
  10. Pofta buna!

Ciorba de cartofi cu piept de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de cartofi cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de cartofi cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.