Negresa glazurata - Retete Culinare

Negresa glazurata


Iti trebuie:
  • 6 oua mari
  • 250 g ciocolata amaruie
  • 300 g zahar pudra
  • 300 g unt
  • o lingurita ulei
  • 3-4 linguri cacao
  • 1 lingura extract de vanilie
  • o lingura rom
  • 250 g faina
  • 100 g nuca macinata fin
  • un praf de sare
Pregatesti asa:
  1. Se pune un vas cu apa pe baie de aburi.
  2. Se topeste ciocolata amaruie cu o lingurita de ulei.
  3. Dupa ce s-au topit se adauga esenta de rom si se lasa sa se racoreasca.
  4. Se amesteca untul cu zaharul si se obtine o crema fina.
  5. Se adauga ouale unul cate unul, un praf de sare, ciocolata topita, nuca macinata, cacaua si faina cernuta.
  6. Se incorporeaza usor sa nu se lase compozitia.
  7. Se toarna in forma tapetata cu hartie pentru copt.
  8. Se intinde uniform si se coace la foc potrivit.
  9. In acest timp se prepara glazura.
  10. O parte din glazura se prepara din unt frecat cu zahar pudra si galbenusuri.
  11. Cealalta glazura se prepara din ciocolata, galbenusuri, zahar, cafea instant, unt si smantana.
  12. Se fierbe la baie de aburi.
  13. Se lasa sa se racoreasca si, dupa ce s-a facut blatul, se raceste si se toarna glazura.
  14. Pofta buna!


Negresa glazurata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Negresa glazurata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Negresa glazurata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.