Aperitiv cu pateu - Retete Culinare

Aperitiv cu pateu


Iti trebuie:
  • 500 g pateu de gasca
  • 4 oua
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • o lingura faina pentru uns tava
  • o lingura unt
Pregatesti asa:
  1. Se bat bine ouale cu un praf de sare.
  2. Se adauga smantana, piperul si se amesteca foarte bine.
  3. Peste oua se adauga pateul de gasca si se mixeaza foarte bine.
  4. O tava de chec se unge cu foarte putin unt si se tapeteaza cu faina, aruncand surplusul.
  5. Se toarna compozitia, se niveleaza suprafata si se da la cuptor pentru maximum 30 de minute.
  6. Se lasa apoi sa se raceasca in tava.
  7. Pofta buna!

Aperitiv cu pateu


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Aperitiv cu pateu "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Aperitiv cu pateu - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.