Oua umplute cu pate de gasca - Retete Culinare

Oua umplute cu pate de gasca


Iti trebuie:
  • 8 oua
  • 300 g pate de gasca
  • 40 g unt
  • cateva fire de ceapa verde
  • 150 g maioneza
  • boia dulce
Pregatesti asa:
  1. Se lasa untul la temperatura camerei.
  2. Se spala bine ouale si se pun la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  3. Se fierb ouale tari , iar dupa ce au fiert se lasa cateva minute in apa rece cu o lingura de otet pentru a se curata mai usor de coaja.
  4. Se curata ouale de coaja si se taie in doua pe lungime.
  5. Se scot galbenusurile si se amesteca cu pateul de gasca, untul topit si ceapa tocata marunt.
  6. Se mixeaza foarte bine.
  7. Cu acest amestec se umplu albusurile si se decoreaza cu maioneza.
  8. Se presara cu boia si se dau la rece pana in momentul servirii.
  9. Pofta buna!

Oua umplute cu pate de gasca


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Oua umplute cu pate de gasca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Oua umplute cu pate de gasca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.