Ciorba cu legume si costita - Retete Culinare

Ciorba cu legume si costita


Iti trebuie:
  • 5 bucati de praz
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 3 linguri ulei
  • 250 ml zeama de varza
  • cateva fire de leustean
  • smantana
  • sare
  • piper
  • 400 g costita afumata
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine prazul si se curata.
  2. Se taie prazul rondele, costita cubulete potrivite ca marime si se pun la calit intr-o lingura de ulei.
  3. Se curata de coaja si restul legumelor, se spala bine si se trec pe razatoarea cu ochiuri mari, dupa care se adauga peste tocanita de afumatura.
  4. Dupa cateva minute se adauga 4 litri de apa si se lasa la fiert.
  5. Zeama de varza se da intr-un clocot si se pune in oala dupa ce carnea si legumele au fiert.
  6. Se lasa sa dea un clocot si apoi se potriveste gustul de sare, daca mai este nevoie, caci zeama de varza este deja sarata.
  7. Se stinge focul, se presara leusteanul tocat si se lasa ciorba acoperita pentru a se intrepatrunde aromele.
  8. Se serveste cu smantana.
  9. Pofta buna!

Ciorba cu legume si costita

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu legume si costita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu legume si costita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.