Ciorba cu ciolan afumat si cartofi - Retete Culinare

Ciorba cu ciolan afumat si cartofi


Iti trebuie:
  • 6 cartofi
  • 2 morcovi mari
  • 2 cepe
  • 300 ml zeama de castraveti murati
  • o legatura tarhon
  • 1 ou
  • 4 linguri smantana
  • sare
  • 1 ciolan afumat de porc
Pregatesti asa:
  1. Intr-o oala inalta se pune la fiert apa rece in care se adauga ciolanul de porc.
  2. Se curata morcovii si ceapa de coaja, se spala bine si se pun la fiert impreuna cu ciolanul de porc.
  3. Dupa ce a fiert carnea, se scoate cu tot cu legume si in zeama se pun cartofii la fiert, taiati cuburi.
  4. Dupa ce s-au fiert cartofii, se acreste zeama cu saramura de castraveti si se drege cu smantana frecata in prealabil cu oul.
  5. Se lasa sa dea un clocot si apoi se pune carnea de pe ciolan, taiata bucati mici.
  6. Se adauga si tarhonul, se opreste focul si se lasa ciorba acoperita cateva minute.
  7. Pofta buna!

Ciorba cu ciolan afumat si cartofi


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu ciolan afumat si cartofi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu ciolan afumat si cartofi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.