Ciorba romaneasca de fasole - Retete Culinare

Ciorba romaneasca de fasole


Iti trebuie:
  • 400 g fasole alba uscata
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • o telina mica
  • un pastarnac
  • 2 linguri bulion
  • o legatura leustean
  • 250 ml zeama de varza murata
  • sare
  • o bucata de scaricica de porc afumata
Pregatesti asa:
  1. Se aleg boabele de fasole, se clatesc bine in cateva ape si se lasa la inmuiat in apa rece cateva ore.
  2. Intr-un vas inalt se pune la fiert apa rece cu un praf de sare, se adauga fasolea inmuiata bine si clatite sub cateva jeturi de apa rece.
  3. Se da fasolea in 3 clocote cu apa si se arunca fiecare zeama.
  4. Fasolea trecuta in 3 clocote se pune la fiert impreuna cu legumele curatate si spalate bine, pe care le-ati tocat cubulete.
  5. Se adauga si scaricica afumata de porc si se lasa sa fiarba pana in momentul in care, carnea se desprinde cu usurinta de pe os.
  6. Zeama de varza murata se da intr-un clocot separat si apoi se amesteca cu bulion.
  7. Se toarna in oala peste fasole si se lasa sa dea in cateva clocote.
  8. Se adauga sare si piper daca mai e nevoie.
  9. La final se adauga leusteanul tocat marunt si se lasa ciorba acoperita cateva minute, dupa ce ati oprit focul.
  10. Pofta buna!

Ciorba romaneasca de fasole

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba romaneasca de fasole "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba romaneasca de fasole  - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.