Papricas cu pulpa de porc - Retete Culinare

Papricas cu pulpa de porc


Iti trebuie:
  • 6 cartofi
  • 1 kg cartofi
  • 3 cepe mari
  • 2 linguri ulei
  • o lingurita boia dulce
  • o lingurita boia iute
  • sare
  • piper
  • un pahar vin rosu
  • 2-3 linguri bulion
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine pulpa de porc, se curata de eventuale pielite si se taie cubulete.
  2. Se curata ceapa , se spala bine si se toaca marunt.
  3. Se pune ceapa la calit in 2 linguri ulei.
  4. Cand ceapa devine sticloase se adauga boiaua, dupa care se adauga cubuletele de carne.
  5. Se calesc impreuna.
  6. Dupa cateva minute se pune vinul, pasta de tomate, se completeaza cu apa, se potriveste de sare si piper si se lasa la fiert.
  7. Se adauga si cartofii taiati cuburi si se lasa sa fiarba impreuna.
  8. Pofta buna!

Papricas cu pulpa de porc


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Papricas cu pulpa de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Papricas cu pulpa de porc" Papricas cu pulpa de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
auras Nota: Retete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota Maxima Fara nota
foarte bun

 
Diana Nota: Retete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota Maxima Fara nota
foarte bun




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.