Chec clasic - Retete Culinare

Chec clasic


Iti trebuie:
  • 250 g faina
  • 4 oua
  • 400 ml lapte
  • 2 lingurite cacao
  • 200 g zahar pudra
  • 100 g unt
Pregatesti asa:
  1. Se freaca untul pe care l-ai lasat cateva minute la temperatura camerei impreuna cu zaharul pana cand obtii o compozitie spumoasa.
  2. Se incorporeaza ouale unul cate unul amestecand energic.
  3. Se adauga faina, sarea si praful de copt, se amesteca usor si apoi se toarna si laptele.
  4. Intr-o forma de chec se toarna 3/4 din cantitatea de aluat, iar in cealalta ramasa se pune cacaua.
  5. Apoi se toarna exact pe mijlocul compozitiei albe din tava.
  6. Se coace timp de 30 de minute.
  7. Pofta buna!

Chec clasic





PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec clasic "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec clasic - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.