Pandispan cu fistic - Retete Culinare

Pandispan cu fistic


Iti trebuie:
  • 4 oua
  • 250 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 g zahar
  • 70 g unt
  • 70 ml lapte
  • 125 g ciocolata neagra
  • 125 g fistic intreg
  • 1 lingura fistic macinat
Pregatesti asa:
  1. Se sparg ouale unul cate unul verificand daca sunt proaspete.
  2. Se freaca zaharul cu ouale, se adauga faina amestecata in prealabil cu praful de copt si restul ingredientelor inafara de fistic si ciocolata.
  3. Se unge cu putin unt o forma de chec si se tapeteaza cu faina, inlaturand surplusul.
  4. Se toarna un strat subtire de aluat si apoi se pune ciocolata rupta in patrate si fisticul usor faramat.
  5. Se toarna restul aluatului si se da la cuptor pentru circa 45 de minute.
  6. Se verifica daca este gata cu ajutorul unei scobitori.
  7. Se lasa sa se racoreasca in tava si apoi se scoate si se presara cu fistic macinat si zahar pudra.
  8. Pofta buna!

Pandispan cu fistic


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu fistic "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pandispan cu fistic - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.