Rulouri cu sunca si scortisoara - Retete Culinare

Rulouri cu sunca si scortisoara


Iti trebuie:
  • 500 g pulpa de vita
  • 250 g sunca presata
  • 1 lingura scortisoara
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 pahar vin alb sec
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine pulpa de vita si se sterge cu un prosop de bucatarie.
  2. Se taie felii potrivite si se bate cu ciocanul de snitele.
  3. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa putin deoparte sa se intrepatrunda aromele.
  4. Sunca se taie bastonase lungi, care se asaza pe mijlocul fiecarei bucati de carne, se ruleaza si se prind cu scobitori.
  5. Fiecare rulou se trece prin ulei de masline si apoi prin scortisoara tocata.
  6. Se asaza intr-o tava de cuptor, se toarna vinul si se acopera cu folie de aluminiu.
  7. Se da la cuptor pentru 30-40 de minute.
  8. Pofta buna!

Rulouri cu sunca si scortisoara

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulouri cu sunca si scortisoara "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulouri cu sunca si scortisoara - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.