Budinca cu morcovi si branza de vaci - Retete Culinare

Budinca cu morcovi si branza de vaci


Iti trebuie:
  • 6 morcovi
  • 4 oua
  • 200 g branza de vaci
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Se curata morcovii de coaja, se spala bine si se pun la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Cand sunt aproape fierti ii scoti din apa si ii pui la scurs.
  3. Ii tai in rondele subtiri.
  4. Ouale se bat ca pentru omleta, se adauga branza de vaci si apoi morcovii bine scursi de zeama in care au fiert.
  5. Se unge o forma de chec cu unt si se toarna amestecul de morcovi.
  6. Se coace la cuptor, la bain-marie pentru 45 de minute.
  7. Se lasa sa se racoreasca inainte de a-l taia in portii.
  8. Pofta buna!

Budinca cu morcovi si branza de vaci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca cu morcovi si branza de vaci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca cu morcovi si branza de vaci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.