Budinca de cascaval cu lapte - Retete Culinare

Budinca de cascaval cu lapte


Iti trebuie:
  • 500 ml lapte
  • 100 g faina
  • un praf nucsoara
  • un praf de sare
  • 80 g unt
  • 175 g cascaval ras
  • 5 oua
Pregatesti asa:
  1. Intr-o tigaie topesti untul si adaugi faina in ploaie amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase.
  2. Dupa aceea se adauga laptele caldut, continuand sa amestecati bine.
  3. Se mai lasa sosul 2-3 minute pe foc dupa care se lasa sa se racoreasca.
  4. Se bat spuma albusurile oualelor cu un praf de sare.
  5. Peste sosul pregatit anterior se adauga galbenusurile batute bine si se amesteca cu ajutorul unei linguri de lemn.
  6. Se adauga cascavalul ras si nucsoara.
  7. La sfarsit se adauga spuma de albusuri si cu ajutorul lingurei de lemn se amesteca de jos in sus.
  8. Se toarna amestecul intr-o forma tapetata si se lasa la cuptor pentru 30 de minute.
  9. Pofta buna!

Budinca de cascaval cu lapte

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca de cascaval cu lapte "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca de cascaval cu lapte - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.