Budinca cu spanac - Retete Culinare

Budinca cu spanac


Iti trebuie:
  • 500 g spanac
  • 750 ml lapte
  • 50 g unt
  • 70 g faina
  • 4 oua
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Se spala bine spanacul si se pune la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Dupa ce a fiert se lasa la scurs.
  3. Intre timp, se topeste margarina dupa care se pune faina si se amesteca energic.
  4. Se trage de pe foc si se toarna laptele rece, putin cate putin, incorporand amestecul de faina si unt.
  5. Dupa ce s-a amestecat bine, se pune din nou vasul pe foc si se fierbe circa 5 minute.
  6. Apoi se lasa sa se raceasca.
  7. Se separa ouale, iar albusurile se bat cu un praf de sare.
  8. Galbenusurile se adauga in sosul alb .si apoi se pune spanacul bine scurs.
  9. Se sareaza si se pipereaza.
  10. Se toarna amestecul intr-o forma unsa cu putin unt si se coace circa 30 de minute.
  11. Pofta buna!

Budinca cu spanac



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca cu spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Budinca cu spanac " Budinca cu spanac  - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Cornelia Ionescu Nota: Retete de Budinci Sarate - Nota MaximaRetete de Budinci SarateRetete de Budinci SarateRetete de Budinci SarateRetete de Budinci Sarate Fara nota
Ce se face cu albușurile bătute spumă din rețetă ?




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.