Chiftelute de vita cu verdeata - Retete Culinare

Chiftelute de vita cu verdeata


Iti trebuie:
  • 1 kg carne tocata de vita
  • 5 felii de paine
  • 100 ml lapte
  • 2 cepe mici
  • 2 oua
  • 2 linguri amestec de menta, patrunjel si oregano
  • o lamaie
  • 70 g faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Pentru inceput se pune painea la inmuiat intr-un bol peste care s-a turnat laptele.
  2. Se trece carnea tocata de vita inca o data prin masina de tocat daca mai e nevoie.
  3. Se curata ceapa, se spala bine si se sterge cu un servet de bucatarie.
  4. Se toaca ceapa marunt si se adauga in carnea tocata.
  5. Ulterior se incorporeaza ouale batute, painea scursa de lapte si ierburile.
  6. Se potriveste gustul de sare si piper si se amesteca bine.
  7. Cu mana umeda, se formeaza chiftelute care se aplatizeaza, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins.
  8. Pofta buna!

Chiftelute de vita cu verdeata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute de vita cu verdeata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute de vita cu verdeata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.