Chiftelute diversificate - Retete Culinare

Chiftelute diversificate


Iti trebuie:
  • 500 g carne tocata de porc
  • 500 g carne tocata de vita
  • 4 felii paine
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • 4 linguri patrunjel verde tocat marunt
  • 125 ml lapte
  • o lingurita maghiran uscat
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 200 g unt
  • faina pentru prajit
Pregatesti asa:
  1. Carnea tocata se amesteca cu ceapa curatata, spalata si tocata marunt, usturoiul pisat si ierburile.
  2. Se adauga si painea inmuiata in lapte si scursa bine.
  3. Se potriveste gustul de sare si piper.
  4. Se umezesc mainile si se formeaza chiftelutele, pe care le treci prin faina si le prajesti in unt.
  5. Se scot chiftelutele pe servetele absorbante de bucatarie.
  6. Pofta buna!

Chiftelute diversificate

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute diversificate "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute diversificate - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.