Pandispan cu nuca si cacao - Retete Culinare

Pandispan cu nuca si cacao


Iti trebuie:
  • 6 oua
  • 220 g zahar
  • 3 linguri amidon
  • 200 g nuci
  • un praf de sare
  • 150 g unt
  • 300 g ciocolata neagra
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas cu apa se aseaza o cratita in care se topeste ciocolata impreuna cu untul.
  2. Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si amidonul si se adauga peste amestecul de ciocolata.
  3. Se amesteca si apoi se adauga nucile.
  4. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si apoi se incorporeaza peste amestecul de ciocolata.
  5. O tava de copt se unge usor cu unt si se toarna amestecul.
  6. Se da tava la cuptor pentru 15 minute la foc mare si apoi alte 15 minute la foc mediu.
  7. Pofta buna!

Pandispan cu nuca si cacao


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu nuca si cacao "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pandispan cu nuca si cacao - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro