Bomboane de ciocolata - Retete Culinare

Bomboane de ciocolata


Iti trebuie:
  • 150 g unt
  • 250 g zahar pudra
  • 2 oua
  • 200-250 g faina
  • 1 esenta de vanilie
Pentru crema iti trebuie:
  • 150 g ciocolata
  • 1 lingurita zahar pudra
  • 2 linguri apa
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 50 g unt
Pregatesti asa:
  1. Lasi untul cateva minute la temperatura camerei pentru a se inmuia.
  2. Dupa aceea freci spuma untul cu zaharul pudra.
  3. Dupa ce ai obtinut spuma adaugi ouale, esenta de vanilie si faina in ploaie.
  4. Framanti pana cand obtii un aluat omogen si consistent ca pentru fursecuri.
  5. Topesti ciocolata pe baie de aburi, adaugi zaharul, doua linguri de apa si lasi sa fiarba pana cand obtii o crema consistenta.
  6. Adaugi esenta de rom, amesteci bine si o lasi sa se racoreasca.
  7. Dupa ce s-a racorit, adaugi si untul si freci bine.
  8. Intinzi aluatul in foaie, tai patrate si modelezi din aluat bilute, pe care le asezi pe o tava tapetata cu hartie de copt.
  9. Introduci bombonelele la cuptor circa 20 de minute.
  10. Dupa ce le scoti le imbraci in crema de ciocolata si le tavalesti prin nuca de cocos sau cacao.
  11. Pofta buna!

Bomboane de ciocolata




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bomboane de ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bomboane de ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.