Fursecuri cu frisca si ciocolata - Retete Culinare

Fursecuri cu frisca si ciocolata


Pentru aluat iti trebuie:
  • 200 g unt
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 1 lingurita bicarbonat
  • coaja de la o lamaie irasa
  • 300-400 g faina
  • 2 lingurite pudra de cacao
  • 125 g nuca
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 250 g frisca
Pentru glazura iti trebuie:
  • 1 lingura unt
  • 1-2 linguri lapte
  • 150 g ciocolata
Pregatesti asa:
  1. Freci untul moale cu zaharul pana cand acesta se dizolva complet si obtii o spuma consistenta.
  2. Adaugi ouale pe rand, coaja de lamaie rasa, nuca macinata si apoi, treptat, faina cernuta cu bicarbonatul si pudra de cacao.
  3. Framanti pana obtii un aluat consistent si omogen.
  4. Intinzi aluatul in foaie, decupezi cu gura unui pahar rondele, pe care le asezi pe o tava unsa, tapetata cu faina, si le coci, la temperatura potrivita, circa 30 de minute.
  5. Amesteci ciocolata si laptele pe foc domol, pana devine o compozitie cremoasa.
  6. O dai deoparte de pe foc si adaugi untul, putin cate putin, frecand energic.
  7. Torni pe fiecare rondea glazura de ciocolata si putina frisca, asezi cate trei rondele una peste alta.
  8. Decorezi dupa preferinte.
  9. Pofta buna!

Fursecuri cu frisca si ciocolata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri cu frisca si ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fursecuri cu frisca si ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.