Saratele cu telemea - Retete Culinare

Saratele cu telemea


Iti trebuie:
  • 400 g margarina pentru prajitura
  • 200 ml lapte
  • 30 g drojdie
  • 400 g telemea de oaie
  • faina cat cuprinde
  • 1 ou
  • susan
  • chimen
Pregatesti asa:
  1. Lasi margarina pentru cateva minute la temperatura camerei.
  2. Dupa ce s-a inmuiat o freci bine cu un praf de sare pana devine o spuma consistenta.
  3. Dizolvi drojdia in laptele caldut si il torni peste margarina, amestecand energic.
  4. Adaugi telemeaua data pe razatoare si faina in ploaie, continuand sa framanti pana cand obtii un aluat consistent.
  5. Lasi aluatul sa creasca la loc caldut circa 40 de minute.
  6. Dupa ce a crescut intinzi aluatul intr-o foaie subtire, ungi pe toata suprafata acesteia oul batut cu un praf de sare, presari deasupra susan si chimen,iar apoi tai fasii sau orice alte forme doresti.
  7. Asezi saratelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introduci in cuptorul preincalzit.
  8. Lasi pana cand saratelele capata o culoare aurie frumoasa.
  9. Pofta buna!

Saratele cu telemea

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Saratele cu telemea "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Saratele cu telemea - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.