Aperitiv cald cu creier de vita - Retete Culinare

Aperitiv cald cu creier de vita


Pentru aluat iti trebuie:
  • 200 g faina
  • 2 oua
  • 100 ml smantana
  • 1 praf de copt
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 250 g creier de vita fiert
  • 2 ou
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 morcov mare fiert
  • 1 lingura mustar
  • 2 gogosari murati
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Separi albusurile de galbenusuri.
  2. Bati spuma tare albusurile cu un praf de sare.
  3. Amesteci galbenusurile cu smantana, apoi cu albusurile batute spuma si cu faina cernuta cu praf de copt.
  4. Torni compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt.
  5. Dai la cuptor 10 minute.
  6. Amesteci ouale batute, creierul fiert taiat bucatele, morcovul, gogosarul si ceapa taiata cubulete, mustarul, sare si piper (macinat si boabe), dupa preferinta.
  7. Intinzi umplutura pe blat, rulezi si introduci din nou in cuptor, pentru inca 10 minute.
  8. Pofta buna!

Aperitiv cald cu creier de vita

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Aperitiv cald cu creier de vita "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Aperitiv cald cu creier de vita - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.