Rulada cu cascaval si sunca - Retete Culinare

Rulada cu cascaval si sunca


Pentru aluat iti trebuie:
  • 4 linguri faina
  • 4 oua
  • 4 linguri lapte
  • 1 praf de sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 250 g cascaval
  • 60 g masline fara samburi
  • 1 gogosar murat
  • 4 felii de sunca
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri maioneza
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Din ingredientele de mai sus prepari un aluat, amestecand galbenusurile cu faina, laptele si praful de sare.
  2. Bati albusurile oualelor spuma tare cu un praf de sare si incorporezi peste amestecul de galbenusuri, amestecand cu ajutorul unei linguri de lemn.
  3. Torni compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  4. Coci la foc potrivit circa 15 minute.
  5. In acest timp, tai cubulete mici sunca, maslinele, gogosarul si treci pe razatoare cascavalul.
  6. Amesteci cu maioneza si adaugi sare si piper dupa gust.
  7. Scoti blatul din cuptor si, cand este doar putin caldut; il ungi cu smantana, presari cascaval ras, adaugi restul ingredientelor si rulezi strans.
  8. Lasi la frigider doua ore si tai felii in momentul servirii.
  9. Pofta buna!

Rulada cu cascaval si sunca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada cu cascaval si sunca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada cu cascaval si sunca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.