Sunca si legume in gelatina - Retete Culinare

Sunca si legume in gelatina


Iti trebuie:
  • 400 g sunca
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 3 linguri mazare boabe
  • 2 castraveti murati
  • seminte de anason
  • 10 g gelatina
  • 4 catei de utsuroi
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lamaie
  • frunze de telina
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti morcovul de coaja, il speli bine si il pui la fiert in apa rece cu sare.
  2. Cureti telina si o pui la fiert alaturi de morcovi.
  3. Dupa ce au fiert legumele, le scoti , strecori zeama si o pui din nou la fiert.
  4. Adaugi o foaie de dafin si usturoiul zdrobit, dupa care strecori din nou zeama si adaugi gelatina dizolvata, in prealabil, in putina supa rece.
  5. Tai morcovii, telina si castraveciorii murati cubulete, le amesteci cu mazarea si condimentezi, dupa gust, cu sare si piper.
  6. Tai sunca felii subtiri, le asezi, una langa alta, pe o planseta, petrecand putin capetele, unul peste altul, formand un dreptunghi.
  7. Torni amestecul de legume, pe mijloc, pe toata lungimea dreptunghiului si rulezi cat mai strans stratul de sunca, formand o rulada, pe care o asezi intr-o forma de chec.
  8. Torni aspicul peste rulada, presari deasupra seminte de anason si o lasi la rece pana a doua zi.
  9. Pofta buna!

Sunca si legume in gelatina




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sunca si legume in gelatina "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sunca si legume in gelatina - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.