Bagheta cu crema de branza si ansoa - Retete Culinare

Bagheta cu crema de branza si ansoa


Iti trebuie:
  • 250 g telemea de oaie
  • 50 g unt
  • 50 ml lapte
  • 1 lingura mustar
  • un varf cutit boia
  • 1 lingura pasta de ansoa
  • sare
  • piper
  • 10 fasii de ansoa
  • 10 capere
  • 2 baghete
Pregatesti asa:
  1. Tai baghetele rondele si le pui la cuptor pentru a se rumeni frumos.
  2. Freci branza cu untul si cu laptele.
  3. Adaugi boiaua, mustarul, pasta de ansoa si condimentezi dupa gust.
  4. Ungi rondelele de bagheta cu crema de branza, decorezi cu fasiutele de ansoa rulate in iurul unei capere si cu verdeata.
  5. Pofta buna!

Bagheta cu crema de branza si ansoa

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bagheta cu crema de branza si ansoa "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bagheta cu crema de branza si ansoa - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.