Ciorba cu carne de iepure - Retete Culinare

Ciorba cu carne de iepure


Iti trebuie:
  • 1,5 kg carne de iepure
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 cepe
  • 100 ml smantana
  • 1 lingura faina
  • 4 l apa
  • 1 l bors de casa
  • 1 crenguta leustean
  • 1 crenguta cimbru
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de iepure, o transezi si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Indepartezi spuma formata ori de cate ori este necesar.
  3. Speli si cureti legumele de coaja si le toci cubulete.
  4. Dupa ce ai indepartat spuma in totalitate adaugi morcovii si ceapa tocate marunt.
  5. Lasi sa fiarba la foc mic pana cand carnea este patrunsa.
  6. Potrivesti gustul de sare si piper, adaugi borsul fiert separat, pui leusteanul si cimbrul, pe care le scoti dupa 2-3 clocote.
  7. Dregi ciorba cu smantana amestecata cu faina, lasi sa mai dea 1-2 clocote si o servesti imediat.
  8. Pofta buna!

Ciorba cu carne de iepure


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu carne de iepure "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu carne de iepure - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.