Bors de curcan cu legume - Retete Culinare

Bors de curcan cu legume


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de curcan
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 linguri ulei
  • 1 telina mica
  • 3 ardei grasi diferit colorati
  • 2 cartofi
  • 600 ml zeama de varza murata
  • leustean
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de curcan si o pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
  2. Indepartezi spuma formata ori de cate ori se formeaza.
  3. Dupa ce a fiert carnea,o scoti si strecori supa.
  4. Intre timp, cureti legumele,le speli, le tai cubulete si le calesti usor in cele 2 linguri de ulei.
  5. Torni peste ele zeama de carne strecurata, carnea dezosata si lasi la fiert circa 15 minute.
  6. Intr-un oala pui zeama de varza murata si o lasi sa dea intr-un clocot.
  7. Adaugi zeama de varza fiarta in ciorba, leusteanul, patrunjelul, potrivesti gustul de sare si piper si mai dai in doua clocote.
  8. Pofta buna!

Bors de curcan cu legume



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de curcan cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de curcan cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.