Friptura de curcan la cuptor - Retete Culinare

Friptura de curcan la cuptor


Iti trebuie:
  • 1 curcan ( 2-3 kg )
  • 4 linguri unt
  • 2 mere
  • maghiran
  • sare
  • piper
  • 1 paharel coniac
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de curcan, il stergi in interior si in exterior cu un prosop de bucatarie si il condimentezi cu sare si piper.
  2. Freci curcanul in interior cu maghiran, pui cateva cubuletfe de unt si merele, legi picioarele sau le prinzi sa nu se desfaca in timpul prepararii si il asezi intr-o tava mare pentru cuptor.
  3. Acoperi tava cu folie de aluminiu si introduci la cuptor, la foc potrivit, pentru aproximativ doua ore.
  4. La jumatatea timpului de coacere, inlaturi folia de deasupra, adaugi jumatate de pahar de apa calda si un paharut de coniac.
  5. Ai grija sa stropesti periodic friptura cu sosul lasat din tava.
  6. Daca este nevoie, mai adaugi cate putina apa calda.
  7. Dupa ce s-a rumenit frumos, il lasi in cuptorul stins pana in momentul servirii.
  8. Pofta buna!

Friptura de curcan la cuptor


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura de curcan la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Friptura de curcan la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.