Pulpa de porc in crusta - Retete Culinare

Pulpa de porc in crusta


Iti trebuie:
  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 200 g masline fara samburi
  • 1 ceasca pesmet
  • 3 linguri mustar
  • 4 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pulpa de porc si o tamponezi cu un prosop de bucatarie.
  2. Condimentezi carnea cu sare si piper.
  3. Pui pulpa de porc intr-o tava unsa cu unt si o lasi circa 30 de minute.
  4. Intre timp, mixezi maslinele impreuna cu pesmetul, mustarul, usturoiul curatat si pisat, patrunjelul, potrivesti gustul de sare si piper.
  5. Scoti carnea, intinzi deasupra acesteia compozitia de mai sus si o mai lasi la cuptor inca 30 de minute.
  6. Pofta buna!

Pulpa de porc in crusta


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de porc in crusta "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Pulpa de porc in crusta" Pulpa de porc in crusta - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Ileana Zoltani Nota: Retete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota Maxima Fara nota
Am incercat reteta si a iesit foarte buna si gustoasa.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.