Rulada de porc cu legume - Retete Culinare

Rulada de porc cu legume


Iti trebuie:
  • 1 bucata de muschi de porc
  • 2 ardei grasi diferit colorati
  • 2 cepe
  • 1/2 telina
  • 3 morcovi
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri mustar
  • 2 lingurite zahar
  • 1 cana vin
  • sare
  • piper
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine muschiuletul de porc si il tamponezi cu servetele de bucatarie.
  2. Bati usor cu ciocanul de snitele si condimentezi cu sare si piper.
  3. Ungi carnea cu unt si o lasi la rece sa se intrepatrunda aromele pentru 30 de minute.
  4. Cureti legumele si le speli bine.
  5. Ceapa o tai julien, ardeii fasii, morcovii si telina le dai pe razatoare.
  6. Calesti ceapa, adaugi morcovii si telina, iar cand s-au inmuiat adaugi si fasiile de ardei.
  7. Condimentezi cu sare si piper, adaugi putina apa si lasi sa inabuse putin.
  8. Intinzi amestecul de legume peste bucata de muschi.
  9. Rulezi si legi cu ata de bucatarie.
  10. Ungi rulada cu un amestec de zahar si mustar.
  11. Presari deasupra piper si asezi friptura intr-o tava unsa cu ulei si in care ai adaugat vinul.
  12. Lasi rulada la cuptor circa o ora, avand grija sa stropesti din cand in cand cu sosul format in tava.
  13. Pofta buna!

Rulada de porc cu legume



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada de porc cu legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Rulada de porc cu legume" Rulada de porc cu legume - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Ileana Zoltani Nota: Retete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota Maxima Fara nota
Nemaipomenita




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.