Crema de zahar brun - Retete Culinare

Crema de zahar brun


Iti trebuie:
  • 250 g zahar brun
  • 500 ml smantana dulce
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 varf cutit sare
  • 3-4 galbenusuri
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas amesteci smantana dulce cu jumatate din cantitatea de zahar brun pana in momentul in care se dizolva complet zaharul.
  2. Pui pe baie de aburi acest amestec si il fierbi.
  3. Freci galbenusurile si le pui peste smantana fierbinte.
  4. Adaugu si esenta de vanilie, un praf de sare si continui sa amesteci.
  5. Intr-o forma termorezistenta topesti restul de zahar si agiti pentru ca peretii vasului sa se acopere cu zahar.
  6. Cand acesta s-a intarit, versi crema in vas si lasi la cuptor pentru 35 de minute.
  7. Scoti vasul din cuptor, si dupa ce s-a racit crema o lasi la frigider cateva ore.
  8. Pofta buna!

Crema de zahar brun

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crema de zahar brun "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Crema de zahar brun - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.