Napolitane umplute cu crema vanilie - Retete Culinare

Napolitane umplute cu crema vanilie


Iti trebuie:
  • 3 foi de napolitana
  • 150 ml apa
  • 400 g zahar
  • 2 pachete margarina pentru prajitura
  • 500 g lapte praf
  • zeama de la o lamaie
  • 1 esenta de vanilie
Pregatesti asa:
  1. Topesti pe bain marie zaharul impreuna cu apa si  margarina pana cand zaharul s-a dizolvat complet.
  2. Lasi amestecul sa se racoreasca,dupa care adaugi laptele praf, zeama de lamaie si esenta de vanilie.
  3. Amesteci bine pana cand se omogenizeaza complet.
  4. Intr-o tava pe care ai intins un celofan pui o foaie de napolitana, jumatate din crema pe care ai preparat-o, o alta foaie, cealalta jumatate de crema si cea de-a treia foaie de napolitana deasupra.
  5. Pui uleiul intr-o cratita, adaugi ciocolata rupta in bucati si o topesti pe baie de aburi.
  6. Ornezi prajitura cu aceasta glazura si o dai la rece pana in momentul servirii.
  7. Pofta buna!

Napolitane umplute cu crema vanilie


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Napolitane umplute cu crema vanilie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Napolitane umplute cu crema vanilie - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.