Tort cu frisca si piersici - Retete Culinare

Tort cu frisca si piersici


Iti trebuie:
  • 700 ml iaurt de fructe
  • 12 linguri zahar
  • 2 compoturi de piersici
  • 3 pliculete gelatina
  • 700 ml frisca
  • 2 piersici
  • 2 foi de blat
Pregatesti asa:
  1. Mixezi iaurtul de fructe cu cele 12 linguri de zahar intr-un castron.
  2. Tai fructele din compot rondele sau felii si zeama de la unul o pui intr-o cana de 300 ml si o amesteci cu un pliculet de gelatina, dupa care o incalzesti pe foc pana se dizolva gelatina.
  3. Intr-o forma dreptunghiulara tapetata cu folie de celofan sau de aluminiu, asezi piersicile taiate felii si peste ele torni incet cana de compot cu gelatina dizolvata.
  4. Lasi sa se intareasca circa o jumatate de ora la rece.
  5. Intr-un castron mai mare, bati frisca pana se intareste.
  6. Adaugi iaurtul amestecat cu zaharul in frisca si celelalte doua pliculete de gelatina dizolvate in zeama de la al doilea compot si topita.
  7. Amesteci bine de jos in sus, pana se omogenizeaza.
  8. Peste fructele gelatinate, asezi jumatate din compozitie si jumatate din fructele taiate din compot, apoi pui primul blat de tort si apesi putin.
  9. Repeti operatiunea, dar la urma sa ramana blatul.
  10. Il pui la frigider minimum trei ore.
  11. Rastorni tortul pe o tava si-l ornezi cu frisca dupa preferinta.
  12. Pofta buna!

Tort cu frisca si piersici


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort cu frisca si piersici "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort cu frisca si piersici - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.