Chec cu portocale - Retete Culinare

Chec cu portocale


Iti trebuie:
  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 1 cana lapte
  • o ceasca mica de ulei
  • 1 praf de copt
  • esenta de portocale
  • 2 linguri coaja rasa de portocala
  • 2 linguri cacao
  • faina cat incape
  • 1 praf de sare
Pregatesti asa:
  1. Bati albusurile spuma impreuna cu un praf de sare, dupa care adaugi zaharul si continui sa amesteci pana cand acesta din urma se dizolva complet.
  2. Pui laptele galbenusurile amestecate cu uleiul, praful de copt stins cu putin otet, mirodeniile si faina cat incape pentru a obtine un aluat de chec.
  3. Ungi doua forme de chec cu ulei si le tapetezi cu faina.
  4. Opresti putin din compozitie, in care adaugi cacaua.
  5. Torni compozitiaalba in cele doua forme, si pui deasupra si pe cea cu cacao si le bagi la cuptor pentru circa 25-30 de minute.
  6. Cand scoti checurili din cuptor, le presari cu zahar pudra.
  7. Pofta buna!

Chec cu portocale

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec cu portocale "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec cu portocale - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.