Fursecuri cu fulgi de ciocolata - Retete Culinare

Fursecuri cu fulgi de ciocolata


Iti trebuie:
  • 1 cana zahar brun
  • 200 g unt
  • 50 g zahar tos
  • 2 linguri esenta de vanilie
  • 4 oua
  • 600-700 g faina
  • 2 lingurite amidon
  • un praf de copt
  • 1.2 lingurita sare
  • 150 g fulgi de ciocolata
Pregatesti asa:
  1. Framanti un aluat din faina amestecata cu amidonul, praful de copt si sarea.
  2. Intre timp bati ouale cu zaharul brun si cel tos pana cand se topeste complet.
  3. Adaugi esenta de vanilie si untul topit, dupa care adaugi amestecul de faina.
  4. Dupa ce ai framantat bine adaugi si fulgii de ciocolata si continui sa amesteci.
  5. Din aluatul pe care l-ai framantat intinzi o foaie din care tai forme rotunde cu ajutorul unui pahar.
  6. Pui fursecurile in tava si le dai la cuptor pentru 25 de minute.
  7. Servesti fursecurile reci presarate deasupra cu zahar pudra.
  8. Pofta buna!

Fursecuri cu fulgi de ciocolata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri cu fulgi de ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fursecuri cu fulgi de ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.