Mancarica de cartofi si pulpa de porc - Retete Culinare

Mancarica de cartofi si pulpa de porc


Iti trebuie:
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 700 g pulpa de porc
  • 2 linguri pasta de ardei
Pregatesti asa:
  1. Speli bine pulpa de porc si o stergi cu un prosop de bucatarie.
  2. Condimentezi carnea de porc cu sare si piper si o lasi la rece 30 de minute.
  3. Intre timp speli bine si cureti legumele.
  4. Intr-o tigaie pui la incins putin ulei, tai carnea cubulete si o pui la prajit in uleiul incins.
  5. Lasi cinci minute, dupa care adaugi peste ea ceapa tocata marunt, morcovul ras, ardeiul gras taiat fasii subtiri si lasi pe foc pana se inmoaie putin legumele.
  6. Adaugi pasta de ardei, amesteci si lasi cinci minute.
  7. Adaugi cartofii taiati sferturi peste carne si legume si condimentezi cu sare si piper, dupa gust.
  8. Asezi amestecul intr-un vas de lut si adaugi apa pana la jumatatea vasului
  9. Pui capacul, asezi vasul pe o tava si introduci la cuptor pentru 40-45 de minute.
  10. Pofta buna!

Mancarica de cartofi si pulpa de porc


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mancarica de cartofi si pulpa de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mancarica de cartofi si pulpa de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.