Peste pe pat de legume - Retete Culinare

Peste pe pat de legume


Iti trebuie:
  • 5 fileuri de peste ( crap, pangasius, somon )
  • 2 mrocovi
  • 2 ardei grasi de culori diferite
  • 2 cepe
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 lamaie
  • rozmarin pisat
  • ulei
  • 180 ml vin alb
Pregatesti asa:
  1. Speli bine fileurile de peste si le tamponezi cu un prosop de bucatarie pentru a indeparta excesul de apa.
  2. Condimentezi fileurile cu sare, piper si rozmarin, si lasi la rece cateva minute.
  3. Cureti legumele de coaja si le speli bine.
  4. Tai legumele rondele si le amesteci intr-un vas de yena.
  5. Torni vinul si apa cat sa acopere legumele.
  6. Asezi pestele peste legume, mai pui felii de lamaie si peste legume, acoperi cu folie de aluminiu si introduci in cuptorul preincalzit pentru 20 de minute.
  7. Scoti tava, indepartezi folia de aluminiu, pui pasta de tomate, amesteci usor si mai introduci la cuptor 30 de minute, pana se rumeneste frumos. 
  8. Servesti cu patrunjel verde tocat marunt presarat deasupra.
  9. Pofta buna!

Peste pe pat de legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Peste pe pat de legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Peste pe pat de legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.