Strudel cu spanac - Retete Culinare

Strudel cu spanac


Iti trebuie:
  • 600 g faina
  • 3 oua
  • 100 g unt
  • 100-150 ml apa calduta
  • un praf de sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 400 g spanac
  • 2 cepe
  • 200 g miez de nuca
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
Pregatesti asa:
  1. Din ingredientele mentionate mai sus prepari un aluat consistent, usor de prelucrat.
  2. Cerni faina intr-un castron mare, adaugi ouale, untul, sarea si atata apa calduta pentru a prepara un aluat elastic.
  3. Din aluatul obtinut intinzi foi subtiri ca pentru strudel.
  4. Cureti spanacul, il speli bine in mai multe apee si-l lasi la scurs.
  5. Separat, calesti ceapa tocata marunt in doua linguri de ulei, amestecand permanent, pana se inmoaie bine.
  6. Adaugi spanacul taiat fasii si continui calirea cateva minute, pana scade bine toata zeama.
  7. Dai deoparte, adaugi miezul de nuca, mararul tocat, condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si lasi sa se raceasca.
  8. Ungi foile de aluat cu ulei, intinzi deasupra umplutura de spanac, rulezi cu umplutura in interior si asezi rulourile de placinte intr-o tava unsa cu ulei, apoi le lasi la copt circa 40-45 de minute, la foc potrivit.
  9. Pofta buna!

Strudel cu spanac


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Strudel cu spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Strudel cu spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.