Placinta cu spanac si mozzarella - Retete Culinare

Placinta cu spanac si mozzarella


Pentru aluat iti trebuie:
  • 400 g faina
  • 150 g unt
  • 2 oua
  • un praf de sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1 cana orez
  • 250 g spanac
  • 150 g mozzarella
  • 4 oua
  • 4 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • unt pentru uns forma
Pregatesti asa:
  1. Framanti un aluat din ingredientele mentionate mai sus pana cand obtii un aluat de consistenta elastica si omogena.
  2. Pe o planseta presarata cu faina intinzi o foaie subtire.
  3. Ungi o forma de placinta cu unt si o tapetezi cu faina si asezi foaia de aluat.
  4. Pastrezi o parte din aluat pentru a face niste fasii de aluat pe care le asezi deasupra placintei.
  5. Separat, fierbi orezul in apa cu un praf de sare, il strecori, il clatesti cu apa rece, il scurgi si il asezi intr-un castron.
  6. Adaugi peste el spanacul fiert in apa cu un praf de sare, scurs si taiat fasii, ouale batute, branza taiata bucati si smantana.
  7. Condimentezi cu sare, piper, busuioc, dupa gust, si amesteci totul.
  8. Torni compozitia peste aluatul din forma, netezesti deasupra si acoperi cu cea de-a doua foaie de aluat, apoi introduci tarta la cuptor pentru circa 45 de minute.
  9. Pofta buna!

Placinta cu spanac si mozzarella

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu spanac si mozzarella "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Placinta cu spanac si mozzarella" Placinta cu spanac si mozzarella - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
roxana Nota: Retete de Placinte - Nota MaximaRetete de Placinte - Nota MaximaRetete de Placinte - Nota MaximaRetete de Placinte - Nota MaximaRetete de Placinte Fara nota
super light




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.