Cartofi cu cascaval la cuptor - Retete Culinare

Cartofi cu cascaval la cuptor


Iti trebuie:
  • 8 cartofi noi
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 200 g cascaval ras
  • 4 linguri smantana mai groasa
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Pui cartofii la copt in folie de aluminiu, dupa ce i-ai spalat bine in prealabil si i-ai sters cu un prosop.
  2. Lasi cartofii la copt circa 40 de minute.
  3. Intre timp, calesti in unt ceapa si usturoiul tocate marunt, pana devin aurii la culoare.
  4. Adaugi smantana si 100 g cascaval ras, sare si piper dupa gust si le lasi inca 5 minute la foc mic.
  5. Tai cartofii copti pe jumatate, ii scobesti cu atentie si scoti miezul acestora avand grija sa lasi margini de cativa milimetri.
  6. Sfarami miezul cartofilor, il adaugi in sosul de smantana si umpli jumatatile de cartofi cu acest amestec.
  7. Presari deasupra cascavalul ras, ii asezi intr-un vas de yena uns cu unt si ii mai dai la cuptor circa 15 minute.
  8. Pofta buna!

Cartofi cu cascaval la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cartofi cu cascaval la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cartofi cu cascaval la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.