Trandafiri insiropati - Retete Culinare

Trandafiri insiropati


Pentru aluat iti trebuie:
  • 2 cani faina
  • 1 cubulet mic drojdie
  • 40 g zahar
  • 60 g unt
  • 4 galbenusuri
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 cana de lapte
Pentru sirop iti trebuie:
  • 800 ml lapte
  • 200 g zahar
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 100 g zahar
  • 180 g unt
Pregatesti asa:
  1. Intr-un castron mare pui faina si in mijloc faci o adancitura.
  2. Amesteci laptele caldut cu drojdia, zaharul, untul, galbenusurile si coaja de lamaie.
  3. Adaugi acest amestec in mijlocul fainii si framanti un aluat potrivit de tare pe care il lasi jumatate de ora intr-un loc caldut.
  4. Separat, freci 100 g de zahar cu 200 g de unt
  5. Aluatul dospit il intinzi in foaie si-l ungi cu amestecul de unt si zahar.
  6. Rulezi, il tai bucati si le asezi intr-o tava unsa cu unt.
  7. Le intoduci la cuptor pana se rumenesc frumos.
  8. Cand sunt gata, torni peste ele laptele indulcit cu zaharul si lasi pana este absorbit in totalitate de cuiburi.
  9. Pofta buna!

Trandafiri insiropati

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Trandafiri insiropati "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Trandafiri insiropati - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.