Ardei umpluti cu carne tocata si orez - Retete Culinare

Ardei umpluti cu carne tocata si orez


Iti trebuie:
  • 800 g carne tocata
  • 12 ardei grasi
  • 3 cepe
  • 1 ceasca orez
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 2 linguri ulei
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • cimbru
  • 1 legatura patrunjel
Pregatesti asa:
  1. Speli bine ardeii, le faci un capacel, ii cureti de cotoare si seminte si ii lasi la scurs.
  2. Intr-o tigaie pui la incins 2 linguri de ulei, adaugi ceapa tocata marunt si cand s-a rumenit adaugi pasta de tomate si cateva linguri de apa.
  3. Le lasi pe foc cateva minute, adaugi orezul spalat, amesteci bine, lasi 2-3 minute, dupa care pui patrunjelul tocat marunt si dai sa se raceasca.
  4. Dupa ce s-a racit, amesteci cu carnea tocata, oul, cimbru, sare si piper, dupa gust.
  5. Umpli ardeii cu amestecul de carne, ii treci cu partea taiata prin faina si-i asezi intr-o cratita.
  6. Ii acoperi cu apa si-i introduci la cuptor pentru 50 de minute.
  7. Cand sunt aproape gata, in apa in care au fiert ardeii pui o lingura de faina amestecata cu sucul de rosii si mai dai la cuptor 10-15 minute.
  8. Pofta buna!

Ardei umpluti cu carne tocata si orez

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ardei umpluti cu carne tocata si orez "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ardei umpluti cu carne tocata si orez - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.