File de peste in sos de rosii - Retete Culinare

File de peste in sos de rosii


Iti trebuie:
  • 6 fileuri de peste ( crap, pangasius )
  • 6 catei de usturoi
  • 2 ardei capia
  • 4 rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • condimente pentru peste
  • sare
  • piper
  • 1 pahar vin alb
  • 1 cana suc de rosii
  • ulei pentru uns tava
Pregatesti asa:
  1. Speli bine fileurile de peste, le tamponezi cu un servet de bucatarie si le condimentezi cu sare si piper.
  2. Lasi fileurile condimentate la rece pentru o ora.
  3. Ungi o tava mare cu ulei, asezi pestele, presari condimentele pentru peste, iar in crestaturile facute introduci felii subtiri de rosii si rondele de usturoi.
  4. Separat, amestea vinul alb cu sosul de rosii si doua cesti cu apa.
  5. Torni sosul format peste peste, acesta trebuie sa-l acopere pe jumatate. in jurul pestelui, pui felii de ardei gras si patrunjel tocat.
  6. Acoperi tava cu folie de aluminiu si dai la cuptor pentru o ora la foc mai tare.
  7. Pofta buna!

File de peste in sos de rosii





PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : File de peste in sos de rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii File de peste in sos de rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.